Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg under november 2009

Av Jennifer - 16 november 2009 18:35

Idag har jag haft skitmycket att göra på jobbet! Pust.

Det är sjuukt svårt att komma tillbaka till nya dataprogram och regler efter 15 månaders ledighet. Samtidigt ska jag sätta mig in i nya arbetsuppgifter.Så blir man avbruten av andra saker heeela tiden. Jaja nån gång ska väl allt sjunka in...

Det har inte hänt så mycket i dag. Jag har lyssnat på Melody Gardot hela dagen. Måste ladda ner hennes skiva. Så himla bra.

När jag kom hem hade mannen lagat mat. Det är så skönt på måndagar att bara få komma hem och sätta sig vid dukat bord.

Nu har vi badat grabbarna och lite tvätt står på schemat. Sen blir det en kopp kaffe och titta på Ullared på femman. Herregud va roligt. Vilka original....



Av Jennifer - 15 november 2009 20:01

     Åh vilken härlig kväll det var i går. Det var så roligt att träffa Therese, Johan och lilla Max också eftersom vi inte ses så ofta. Bitte och Leffe är så himla gästvänliga. Jesper tyckte det var coolt att bada ute men lite besviken att man inte fick springa och hoppa i och simma runt. Vi åt en härlig middag,vi lyssnade på musik och pratade till halv ett. Så himla avspännt och trevligt.

Idag fick Martin sovmorgon och sov till 11. :-) Sen slummrade jag till en stund på soffan innan det var dags att gå ut och kratta löv. TUNGT. Löven var ju asvåta.

Sen var vi inne och mös lite på eftermiddagen.

Vi var bjudna in till grannarna på middag idag. Så mysigt och gott! Härligt att ha så bra grannar och barn i samma ålder. Stor kram till er Peter och Ditte.

Nu är det kväll och söndagsmys. Hade funderingar på att börja med julkorten men det får nog bli ngn annan dag.


Av Jennifer - 14 november 2009 14:40


Det är svårt att få mjuka bilder med blixten. Bilderna blir väldigt kalla, men här är iallafall loppisfynden!


                   

Jaha, den här lördagen måste ju gå till historien som världens mörkaste och tråkigaste! Men då måste man ju hitta på ngt kul! Jag fick sovmorgon i dag och sov till halv tio!! Sen blev det en tur till Sundbyberg. Och Carina ville följa med en stund. Roligt. Jag började på loppisen. Jag gick som vanligt och botaniserade länge. Jag handlade till slut en adventsstake i porslin, en "karamell" skål och en tulpanvas. Sen blev det en tur till myrorna och stadsmissionen men där blev det ingen lycka. Efter det en tur till Åhlens men Åhlens i Sumpan är helt värdelös tycker jag. På vägen hem stannade jag till på röda korset i Sollentuna där jag köpte 2 ljudböcker till Jesper. Och vet ni vad jag hittade?! En jätte fin hylla i samma märke som vårt köksskåp för 750 :-!!! Men vi har ju inte plats i vårt lilla kök...Nu sitter vi här hela familjen och myser lite innan vi ska i väg till vänner på middag och bada i deras SPA utomhus. Myyys!

Jag ska lägga in bild på loppisfynden lite senare får ni se.

Av Jennifer - 13 november 2009 18:56

I dag ringde hantverkaren igen. Han är verkligen astrevlig. Han ska komma hit igen på måndag morgon för att VERKLIGEN gå igeom allt så att det stämmer på offerten. Det är ju lite pyssel när det är 3 rum som skall göras i ordning. Åh vad jag längtar tills det är klart!

Jesper och jag spelade Ali Baba spelet i dag när vi kom hem det är jätteroligt och jag kan verkligen rekommendera det. Superspännande och t om Jakob tycker att det är kul att titta på. Sen lagade jag Tacopaj med Guaccamole till middag. 1 glas rödvin senare så kändes det som om jag skulle somna sittandes i stolen så där som ungarna gjort ett par gånger! :-)

Men nu en dubbel Espresso senare känns det lite piggare. Kanske håller mig vaken genom Idol i dag? :-)

Hyacinten har börjat blomma och det luktar underbart hemma. Jag är såå sugen på att gå på loppis i morgon. Får se om jag kommer iväg en stund. Nu var det längesedan......

Här är en annan blogg som är mysig att läsa:

http://lillablanka.blogspot.com/

Härligt att surfa runt och kolla på andras vackra hem!




Av Jennifer - 13 november 2009 10:25

Det är bara 40 dagar kvar till julafton!:-)

Av Jennifer - 13 november 2009 08:30

Tillbaka på jobbet idag! Gossarna på dagis. Jag och mannen samåkte till jobbet idag. Det var väldigt mysigt att sitta och småprata och slippa trängas bland hostande och snorande pendeltågsresenärer.

Skönt med fredag. Har fortfarande ont i armen.

Idag skall fredagsbuketten inhandlas. Fast först blir det maffig frukost på jobbet!

Av Jennifer - 12 november 2009 20:46

Den dagen gick ju inte alls som jag tänkt mig. Strax efter nio ringde dom från dagis. Säger att Jesper är hängig av sprutan. Bara att åka hem igen......Suck. Missade lunchen med Jennie. Hämta barnen. Hem göra lunch. Städa ur , kökslådorna. Städa leksakslådorna. Sen kom mamma och pappa förbi och käkade middag. Ingen rolig dag i dag...Nu blir det sängen och en ny roligare dag i morgon, förhoppningsvis...

Ovido - Quiz & Flashcards