Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Jennifer - 16 oktober 2010 21:46

I dag. Vilken underbart härlig höstdag.   

V började som vanligt med jordens tvätthög att vika. Vid tiotiden kom Jespers kompis hit.

Jag åkte iväg på lite ärenden. Jag åkte förbi bakluckeloppisen vid KOM. Var ju tvungen att kolla lite. Hittade en superfin Ib Laursen hylla för 250 kronor! :-) LYCKA!!   


Jag hittade också en superfin ljusstake som jag tänkte måla vit. För 15 spänn   



I dag kunde jag inte hålla mig riktigt när jag var inne på panduro.....    

Det här ska bli fina grejer till jul!  


När jag kom hem packade vi ner korv och fika promenixa till en grillplats på Järvafältet! Helt underbart. Jag, Martin, Emma, Jesper, Jakob och Jespers kompis Noel. Vi lekte och hade mysigt. Duktiga killarna städade efter andra som hade skräpat ner där. Bra gjort!


Annars har dagen varit lugn. Vi har myst och ätit gott.Tankarna är fortfarande större delen av dagarna hos min vän och hennes barn. <3<3<3

Av Jennifer - 15 oktober 2010 14:33

För 9 år sedan träffade jag ett par.

Vänner till Martin.

Hon jätterar.

Han super trevlig.

Henne kallar jag för vackra L. Hon är vacker både på utsidan och insidan.

Han såg ut som Clark Olofsson. Jo, det är sant. Långt hår och stort svart skägg.

Vi fann varandra direkt. Vännerna tog emot mig med öppna armar. Inga förutfattade meningar om Martins nya flickvän.

Det fanns plats för både mig och Martins ex-fru i deras liv. En vänskap som betytt så mycket. Undrar om han förstod det? Semestrar tillsammans. Härliga dagar i Lindholmen. Fester, födelsedagar. Långa samtal om ditt och datt. En pratkamrat. Så prestationslöst. Han älskade Elvis. Jag med. Vi poppade Elvis låtar tills Martin och L blev helt galna.

Han kom en gång med en vinflaska med Elvis på. Jag har aldrig druckit ur den. Det står kvar på sin plats i hyllan i köket. Nu kanske som en symbol av vår vänskap och vår gemensamma idol.

Det var han som kom med en Elvis skiva på födelsedagen.

Han sitter säkert däruppe nu med Kungen och diskuterar bilar. Han kör nog omkring i en gammal Amazon eller PV på vintergatan med fönstret ner vevat, och armbågen utanför fönstret poppandes någon gammal Elvisdänga.

Svårt att förstå att det otänkbara har hänt. Svårt att förstå att det finns två små pojkar som inte längre har någon pappa. Svårt att förstå att en familj har förlorat en medlem. Svårt att förstå att vi har förlorat en vän, svårt att förstå, svårt att förstå.

Av Jennifer - 10 oktober 2010 20:45

Jag är så mätt och trött så det blir bilder idag.

Var på klädbytet i morse och hittade i allafall skridskor. :-)

Vet ni att Jesper skalar en potatis på 1,06!! DUKTIG

    

Välkomstdrink i "runda glas mamma!" Cider med vindruva och jordgubbe!

 

Gästerna!

   

Efterrätten Jespers moussedröm! 

Observera svärdet! :-)  

  

Underhållning med ballong!

 

Presentation av menyn!

    

  

 

  

Varmrätten försvann. Kommer i ett senare inlägg!


Vi har också hunnit med att hämta ett vitrinskåp som jag hittade på blocket. Till Jespers PEZ samling. 150 kronor!

  



Av Jennifer - 9 oktober 2010 22:00

Vilket fantastiskt ställe jag har varit på. Almåsa Konferens Västerhaninge. Förstklassig mat, trevliga rum, underbar utsikt, trevlig personal och shopping! Jo shopping. Det går faktiskt att shoppa på en konferensgård lååångt ute i skogen!

En fantastisk lykta från www.vikingland.se

Väldigt dålig bild dock.

Och en liten doftpåse till linneskåpet som luktar underbart!

     

och det här fiiiiiina halsbandet. Och hänget gömmer faktiskt en klocka.

  

Men det var skönt att komma hem. Jesper gjorde tom frukost till mig i går morse. :-) Duktig


Jesper var med på jobbet igår. Vi hade läkartid i stan igår morse Det kändes inte som någon idé att åka tillbaka till skolan med honom. Han är så duktig så det är inga problem.


Igår var vi på Pizzamiddag hos våra fd grannar. Det var trevligt. Martin har hjälpt till och skruvat och fixat lite.


Vännen är jättedålig....Tankarna finns hela tiden hos han och hans familj.    


Idag har Jesper och jag varit ute och cyklat. Jesper är så duktig. Han kämpar backe upp och backe ner, sjunger och trallar! Vi var på Stinsen och klippte Jesper. Vi har handlat mat tills i morgon. Då kommer  nämligen mormor och morfar hit. Jespers favoritprogram är halv åtta hos mig. I morgon har vi det här. Jesper har skrivit meny och i morgon ska det lagas mat! :-)

Jag har sålt mina tre byråer nu iallafall. Det kom en trevlig fransman och köpte dom. Han  ägde en chokladfabrik i Bretagne.Nu höll han på att starta en ny på Värmdö, Siggesta Gård.

Jag har tagit in min pappas bortgångna systers gamla dockskåp i Jakobs rum till klädskåp. Det blev jättefint tycker jag!

  

  

Sunkan och hans son var här och käkade ikväll. Martin, Sunkan och hans son var och hälsade på vännen som är sjuk. Trevliga killar.


Jakob är lite hängig och hostig. Får hoppas det går över snabbt. Han har ingen feber.


Nä good night folks!






Av Jennifer - 5 oktober 2010 16:05

Frun ska på konferens idag i Almåsa. Blir nog inget bloggande då. Ingen dator med.

Ska bli trevligt med lite egentid.

I morse var det dock ett rosaskimmrande skimmer runt vårt sovrum. Jesper kommer in vid 6 och viskar till pappa:

-Är det morgon ännu?

Martin: -Ja snart. Lägg dig här så länge.

Sen kommer Jakob och jag lyfter upp honom i sängen också. Sen ligger vi där alla fyra. Alldeles lugnt och stilla och jag myyyyser.

Då hör jag hur Jesper viskar till Jakob: - Jakob, jag giiiillar dig...Gillar du mig?

Jakob:- Jaaa.....


Åh mitt mammahjärta smälte!


Sen kom och köööp:


http://www.blocket.se/vi/29920902.htm

Av Jennifer - 4 oktober 2010 07:54

Nu äntligen vet jag var jag har sett henne förut! Jag har känt igen henne hela tiden men har inte kunnat placera henne. I går läste jag i expressen att hon var ju med i kanal fems talangtävling i gruppen Supernatural.

  

Linda Varg

Från Wikipedia
Linda Varg
FödelsenamnLinda Eriksson
Född18 april 1979 (31 år)
BakgrundSverige Avesta, Sverige
Genre(r)Pop
RollSångerska
Aktiva år2001
ArtistsamarbetenSupernatural

Linda Varg, född Eriksson 18 april 1979 i Avesta, är en svensk sångerska som blev känd i Sverige år 2001 när hon vann en plats i popgruppen Supernatural efter att ha medverkat i svenska PopstarsKanal5. Varg sålde tillsammans med de andra medlemmarna i gruppen omkring 40 000 exemplar av sin debutskiva innan gruppen splittrades drygt ett år efter uppkomsten, detta efter bråk med skivbolaget.

2007 släppte hon en singel under artistnamnet Linda Maxx, "The need to be naked", på bolaget Plugged Records och även en video spelades in.

Varg sökte till Idol 2010 i Malmö, där hon tog sig vidare till den direktsända kvalveckan. Hon uppträdde i det första kvalprogrammet där hon röstades vidare till kvalfinalen den 1 oktober 2010. I kvalfinalen röstades hon fram som en av veckofinalisterna.

Under sommaren 2010 gifte hon sig och bytte ut sitt efternamn Eriksson till Varg

Av Jennifer - 3 oktober 2010 20:38

Helgrna går så jäkla fort så det är helt sjukt!

I gårså fick jag sovmorgon. Skönt. Världens bästa Martin gick upp med killarna. När jag kom upp fixade vi med tvätt. En evig återkommande lördagssyssla! Pust. Det tar ju aldrig slut.

Sen var det dags för storhandling. Nu är det klart för 14 dagar. Skönt. Efter lunch så åkte jag till min vän. Hennes man är svårt sjuk. Det är så mycket man vill göra. Hon har lovat att höra av sig om dom behöver mer hjälp.

När jag kom hem så blev det  god middag. Efter middag kom Andreas, Oliver och Molly på besök. essica var på partaj i Märsta. Molly sen som en sol hela kvällen. Jag hade hyrt Snabba Cash. Den var bra.

Sängen hägrade sen. Jag läste i min nyinköpta bok. MMMmmmm underbar!

  

Imorse sov barnen jättelänge. Vi klev upp kvart i nio. Då låg gossarnaa i Jespers säng och kollade på film på lilla bil dvd:n.

Skönt! Idag har det gått i ett. Jag har sytt gadiner och satt upp dom. Strykit all tvätt. Martin har varit ute på områdets städdag. Charlie har rensat ogräs och klippt gräset. Martin och Charlie har varit och hämtat billy bokhyllor i Järfälla. Jesper och jag har bakat kärleksmums.

  

Sen kom mamma och pappa på fikabesök.

Jag har skjutsat J på träning. Varit på Jysk och handlat lite förvaringslådor. Lagat middag (köttfärsbiffar med ädelostsås och vitlöksmorötter. Mums!) Och gjort i ordning Emmas gamla rum. Jag har fixat ett pysselskåp.

    

  

    

 Det andra är presentskåpet samt lite annat smått och gott. Men det får ni inte se i! Nu blir det vila i soffan innan dusch och sängen. Tur att det är måndag i morgon så man får vila lite. ;-)


Ovido - Quiz & Flashcards