Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg den 27 mars 2010

Av Jennifer - 27 mars 2010 20:44

Har varit hemma och vabbat i några dagar och det har ju förståligt inte hänt så mycket. Jakob och jag har mest läs, kollat på film och lajjat!

Idag vaknade Jakob 6 !! Puh det var bara att pallra sig upp. Vi har hunnit med massor i dag. Vi åkte till Arlanda stad på bakluckeloppis. Åh jag ääälskar loppisar.

Jag hittade ett 3-pack helt nya Backugan i oöppnad kartong och en lite större Rorri Racerbil och jag betalade 70 kronor för båda.

Sen köpte jag dessa:

30 kronor kostade dessa tillsammans! Fynd tycker jag!

Jakob var överlycklig för jag mutade honom med Grissini hela loppisrundan. :-) Carina och Alva mötte upp lite senare.Det var kort men trevligt.

Vi åt lite lunch och styrde kosan mot Bålsta och fika hos Lassegårds! Jakob lekte med Oscar och ville absolut inte åka därifrån. Vi fick med oss en stor kasse med böcker. TACK!

Vi åkte över till mamma och pappa och blev ompysslade. Jakob var i sitt esse! Hahaha! Tack för god mat!

Jag har äntligen hittat en spegel till badrummet efter tips från en kompis. MIO is da shit! Snart kommer det bilder på det FÄRDIGA badrummet. :-)

Jag har också shoppat mjukstängande toasits. Det blir super.

På vägen hem i bilen lyssnade jag på Clabbes rakt över disk, sjöng med i gamla åttiotalsdängor och blev helt nostalgisk. Jakob somnade trots mitt oväsen. Nu sitter jag här i mörkret och kollar på tv min ensamhet. Glöm inte bort att släcka alla lampor mellan halv nio och halv tio. Inte för att spara el utan som en manifestation. Martin och Jesper åkte upp till Emma i Branäs i går eftermiddag och kommer hem i morgon. Dom verkar ha det superbra. Men Jesper är lite hostig...:-(

Glöm inte att ställa fram klockan i natt....

Ovido - Quiz & Flashcards