Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Jennifer - 18 maj 2010 20:45

Meeen vilka sommardagar vi har! Helt underbart. Vi har ätit ute två dagar i rad nu. Underbart!

I går var det jobb som gällde hela dagen. Killarna var ju hemma med Martin. Känns lite sorgligt att hans måndagspappaledighet snart är slut. Men det kanske är lika bra. Han får ju aldrig vara ifred ändå. Folk ringer hela tiden ändå. Hoppas han och killarna får fina dagar här framöver och åker iväg och tar en glass och bara njuter!   

Det var heeeelt underbart med promenaderna idag. Att gå i solskenet på Torsgatan över St Eriksplan ner till Karlberg och står i solen och vänta på pendeln.

Carina kom över på en spontanfika i går kväll. Vi satt ute på altanen och fikade ända till halv nio och det var inte ens lite kyligt. Passade på att fira CArina lite eftersom hon fyller år i dag. Hon fick Morbergs kokbok. Hon blev jätteglad. En riktigt mysig måndag!

Idag har det varit full fart. Först i morse var det dag två på inskolningen på Norrviken. Jesper tycker att det är såå spännande och vill helst börja nu. Det är ju ett bra tecken. Idag hade dom haft samling. Dom börjar varje dag med en stunds vila med lugn musik. Sen hade dom målat självporträtt till skåpen i höst. Sen fri lek och till sist en ny samling. Hade pratstund utanför med mycket trevliga föräldrar. Några nya och några välbekanta ansikten.

Sen hasta iväg till jobbet några timmar. Sen hem och hämta igen. När vi kom hem så blåste vi såpbubblor. Jakob blir heeelt tokigt. Han skrattar och far runt. Precis som brorsan gör. Hahaha! Sen kom Emma förbi. Åh vad roligt. Hon stannade på middag. Idag var vi verkligen tvungna att duscha killarna. Helt gråa var dom efter mycket lek på gården.

Vi planterade kryddor idag. Rosmarin, persilja, dill och gräslök. Det är mysigt.

Nä nu ska jag boka tågbiljetter till Göteborg. Vi ska hälsa på Kusin vitamin med fru i sommar. Våldgästa och ett besök på Liseberg.

Av Jennifer - 18 maj 2010 11:11

Jesper:- Mamma, jag vill ha ett samvete..

Jag:- Men det har du ju. Vet du vad det är då?

Jesper: -Ja det är disskusionen som människor aldrig lyssnar på.....


:-)

Ovido - Quiz & Flashcards