Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Jennifer - 12 maj 2010 20:03

I går var det en helt underbar dag!

Vi började dagen med inskolning på Jespers nya skola Norrviken! Jesper var helt spattig på morgonen och jätteivrig att komma iväg. Vi kom dit och började med lek på skolgården. Jesper känner redan flera i sin klass.3 kompisar från dagis, 2 grannar och 2 fotbollskompisar så det är roligt. Vi föräldrar fick vänta ute i korridoren medan barnen hade samling med fröknarna Jessica och Jennie. Det gic superbra och Jesper sa när vi var på väg därifrån att han ville gå tillskolan i dag med. :-) Men han får vänta till tisdag då nästa inskolningsdag är. Sen var det jobb några timmar.Sen hem och hämta killarna. Snälla grannen tog med Jesper på träningen så jag hann laga mat och förbereda smyckesparty.

Sen var det dags för Dag & natt smyckesparty. OJ vad mycket fint det var. Det blev massor av shopping. Jag skulle ha tagit bilder men glömde bort det. :-(  Det var supertrevligt och jag tror och hoppas att alla hade lika trevligt som jag. Vi åt ost och kex och drack vin.

Idag hade vi med oss Emelina, Jespers kompis med hem från dagis. Vi åkte till Bögs gård (ja det heter så) och tittade på alla djur, sprang i hagen och åt glass. Heeelt underbart i solskenet. Jag såg massor av gullvivor.

Nu blir det slappkväll med ett glas vin i soffan.

  

Ovido - Quiz & Flashcards