Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Jennifer - 12 februari 2010 19:01

Nu sitter jag här med en härlig dubbel esspresso med mjölk efter en god middag bestående av grillad fläskfile, ugnsbakade potatisar, morötter, rödlök, cocktailtomater, fetaost och en god tsatziki till. Gott gott. Mannen kom hem med en jättefin stek/traktörpanna från Paulo Robertos kökskollektion. Supernice. Vi behövde vekligen en ny. Kul att få prova den fina. Jag och killarna har varit och köpt ett fång (25) röda tulpaner till Martin i allahjärtansdag present. Han blev glad. Så får vi njuta av dom under helgen.

Idag har det som vanligt varit mycket på jobbet. Man slits hit och dit och man blir avbruten av telefonen....Jobbigt när man har ärenden som är svåra och som man tex behöver läsa domar innan man kan ta ett beslut. Man blir helt slut i huvudet...Puh

Men humöret går bara upåt. Idag har jag gått och nynnat på Paul Simons "You can call me Al" hela dagen. Ett säkert tecken att fru Miljeteig är på toppenhumör! :-)

Nu blir det ett glas rött till. Sjunka ner i soffan och titta på Lets Dance och Solsidan som för övrigt kanske är Sveriges just nu roligaste program! I morgon blir det klinkers och mosaikjakt! Sen middag hemma hos Martins syrra m familj.


Goooodbyyyeeee


  




Ovido - Quiz & Flashcards