Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg under april 2010

Av Jennifer - 4 april 2010 19:06

I fredags var vi hos mamma och pappa på lite påskmiddag. Jens var där också. Himla mysigt. Jesper blev kvar där.Han ringer dit själv och frågar ifall han får komma. Och det gick ju bra  eftersom vi bara skulle vara hemma.

Jag har lagt ut alla sakerna som vi ska sälja på blocket.


http://www.blocket.se/vi/26614136.htm


http://www.blocket.se/vi/26614146.htm


Toan och spegeln blev vi av med på en gång på fredagkvällen. Men resten är kvar. Hoppas hoppas det blir sålt snart så att det slipper stå här hemma och ta en massa plats!

Igår fixade vi lite hemma. Tog en 2 timmars promenad i solskenet. Fikade ute i nya baden-baden stolarna. Sköönt. Hoppas all snö smälter på vår gräsmatta snart! Skönt att vår röja lite. Får se om vi kan få bort mopeden som Emmis fick låna av sin snälla farbror för 5 år sedan. Den står bara ivägen nu. Vi har ju inte direkt vrldens största garage och där står ju Charlies redan.  Vi har tagit fram dom andra utemöblerna i dag och grillat korv. Förrförra sommaren köpte vi ett bord på Jysk som vi fick byta förra sommaren för färgen flagnat.Nu är det lika med denna! Fast den har stått under pressening i vårt förråd!! Nä tillbaks ska detta också. Mamma och pappa var här i dag och lämnade Jesper. Jag tycker att vi hunnit så mycket dom här dagarna. Förutom ovannämnda har vi handlat nya handtag till innedörrarna, skrivit matlista, storhandlat, bytt till sommardäck m.m 

Det går inte att lägga i några bilder i dag så det får bli ett bildinlägg senare.

Härligt att man är ledig i morgon med!

Av Jennifer - 2 april 2010 12:11

Jesper, mormor och morfar har bestämt att Jesper ska sova över hos dom i påskhelgen så detta sitter numera på vår ytterdörr!



  

Av Jennifer - 1 april 2010 08:13

....vill man se ut så här? Vilken tönt! Hahahahaha

  

Bilden är lånad från Sveriges Radios hemsida.

Ovido - Quiz & Flashcards