Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg under april 2010

Av Jennifer - 20 april 2010 20:05

  

I fredags hade vi vårt andra möte i champagneklubben. Vi var hemma hos Jennie ute på Saltarö-Värmdö. Det var fantastiskt trevligt. Vi fick sova över jag och Carina. Dom bor så himla fint. Jennie bjöd på räk och parmesanspäckad lax, italiensk sallad och vitlöksbröd. Till efterätt fick vi Tiramisou och kaffe Baileys. Mums! Vi pratade ända till 1. Så himla goa tjejer.

På lördagen åkte vi hem via Rindö och Vaxholm. Härlig väg som får mig att längta efter att få ut och åka motorcykel igen...

Pappa fyllde 66 i lördags så vi var där och uppvaktade pappa. Jens var är också. Lite seg var man allt på lördagen. Blev lite ompysslad av mammsen.   

I söndags jobba vi ikapp lite hemma med tvätt, storhandling osv.

Sen var det dags för namngivningskalas för barnens kusin Axel.

Vi var ute på Drottningholm i paviljongen vid slottet. Jättefint. Dom har renoverat. Vi blev serverade fiskgryta med aioli och bröd. Tårta och kaffe. Gott gott.

Idag har vi varit på Jespers första fotbollsträning. Det är ju så kul att kolla på. Nån tittar på tågen som kör förbi, några hittade något kul på marken och börjar leka med det, några brottas, en satte konstgräs i halsen och kräktes, en annan sprang in i en kompis och fick fläskläpp och någon vurpade och fick skrubbsår på händerna. Ja en riktigt actiontimme!

Jesper sa en rolig grej i dag.

Jesper:-Mamma, jag vet var man köper mer Yodaplåster...

Jag:- Jaha..

Jesper:- Du vet i stinsen när man går rakt fram och sen in......eeeh....eeeh....

             Vad heter det nu då? (kliar sig i huvudet)

Jag: - Jag vet inte älskling...

Jesper:- Där dom har samlat alla sjukdomar...

Jag:- Menar du apoteket?

Jesper:-Jaaaa!

  

Här kommer en bild på nya vagnen. Jag har inte kunnat ladda upp bilder på länge så den kommer nu.

  


Av Jennifer - 15 april 2010 20:01

Jaha! Denna vecka är verkligen Hellweek..Fast med mycket roliga saker.

Det började i tisdags med styrelsemöte på jobbet, sen stämma på Norra Latin, sen jobba ngn timme, sen hem och hämta killarna, packa, på onsdag konferens med utgång på kvällen, hotell, konferensen fortsätter torsdag, fredag jobba, sen möte med champagneklubben ute hos Jennie på Värmdö med övernattning, lördag födelsedagsmiddag hos mamma och pappa, söndag fotbollsskola med Jesper sen namngivningskalas på Drottningholm. Under den här tiden ska lilla toan ska rivas! Pfjuh....
I går efter kursen blev det ett glas Rosé på uteservering i solen med trevliga arbetskamrater från hela Sverige. På kvällen var vi på Hambuger Börs och såg REA. Det var mycket roligt men lite "skolrevy" aktigt ibland. Jag åt fantastiskt god Gös. Till förrätt fick vi Bruschetta och till efterätt en chokladmousse.Mmm
Sen en god natts sömn på hotell. Och i morse, en härligt underbar hotell frukost i lugn och ro.Dom hade dvd spelare på rummet och skivor som man kunde spela. Bla denna:
  
Känns det nödvändigt att skriva 'tillhör profil hotels ab'? Är det verkligen ngn som vill sno denna? Hahahaha!
Det var många av arbetskamrater som hade lite problem att komma hem pga vulkanaskan från Eyjafjallajökulls ubrott. Nä nu ska jag gå och packa om...
Denna är tillägnad alla er som var med på Börsen i går kväll! Det måste vara världens konstigaste sång???
Bloppis-annons
Av Jennifer - 12 april 2010 10:34

http://www.blocket.se/vi/26771979.htm

Barnvagnar, Säljes - Sollentuna (Stockholms län)
Pris:    1 500:-
 
Av Jennifer - 11 april 2010 20:23

Idag har jag varit inne i stan med Vickan. Vi tog pendeltåget till södra station och promenerade till gamla stan. Vi var på Hotel Lady Hamilton på Afternoon Tea. Det var helt fantastiskt med scones, färskost, marmelader, lemoncurd, muffins, småkakor och massa annat gott! Vickan ville ha lite smakråd angående deras renovering av vardagsrum och vi kom fram till en bra lösning!

Sen gick vi i solskenet genom stan till centralen. När jag kom hem väntade 2 (3) glada killar. Idag har det varit grillpremiär hos fam Miljeteig! Mums vad gott det var.

Längtar till sommaren med ljumma kvällar ute. Och resan, med hela patrasket för första gången. Men först ska vi njuta av våren och att Emma snart är hemma.

Och till sist Aik till elitserien! Jiiiihaaaaa!



Av Jennifer - 10 april 2010 21:53

JESSiCA!!!!!

Jag har ju nästan glömt bort tävlingen som jag anordnade här om vem som kunde hitta dom billigaste flygstolarna till Malaga. Vinnaren är Jessica som för övrigt övat på detta ett par gånger förr eftersom det är deras hus som vi ska hyra! Grattis, du har ett fint pris som väntar.

Annars har veckan bara flugit förbi. Jag tycker bara att jag har stått och tvättat av mig sminket för att i nästa stund sätta på mig det igen... I torsdags var jag och en kompis på turné till Barkarby för att lämna in vagnen vars däck sprängdes samt lämna tillbaka ett par ben. Vi lämnade in vagnen och åkte till IKEA och glömde benen hemma! Så vi fikar istället tyckte vi. IKEA stänger ju 20 MEN FIKET STÄNGER 19!!!!!!! Vi åkte till Kista istället och gick på kondis!

Idag har vi fått massor gjort.Vi har satt in en massa grejer på blocket.  Hushållet har idag sålt 2 (!) mopeder! Städat. Jag har varit hos Kristin och Mikael och köpt Linneas gamla bilbarnstol. TACK! Varit på tippen och kastat saker. Och varit i Barkarby och hämtat vår vagn som varit på lagning. Köpt en ny vagn.




Hem och lagat middag. Sen kom Sunkan med sällskap förbi och fikade. Massor gjort. Killarna haar varit hemma med pappa och myst.  Nu ska vi spela BUZZ jag, Martin, Challe och Mona. Vill passa på att tacka för allafina kommentarer och gästboksinlägg. Det är såå roigt att läsa. TACK! I morgon ska jag in till san med Vicks Blue på Afteroon Tea på Lady Hamilton.

http://www.thecollectorshotels.se/lady-hamilton/food-and-beverage/afternoon-tea/

Hon har frågat mig om jag vill va lite smakråd  till deras vardagsrumsrenovring. Vad stolt jag blir att hon frågar mig!

Av Jennifer - 7 april 2010 12:40

Jesper är i en ålder med mycket funderingar. Han säger mycket roliga saker. I morse på väg till dagis sa han:

-Tänk att jag fyller sex år mamma. Då måste jag använda båda händerna för att visa hur gammal jag är. Eller så kan jag rita en sexbild! Hahahaha!


Eller häromdagen när han konstaterade att hans pung syns mer på kvällen när han går och lägger sig, än mitt på dagen. Den kryper liksom in lite på dagen. Då säger han: Men den är som en fladdermus mamma. Ute på natten och inne på dagen! Haha...


Hoppas ingen tar anstöt av detta. Jag tycker bara att det var ett gulligt konstaterande värt att dela med sig av. Kanske ett par av er drar på smilbanden....



Av Jennifer - 5 april 2010 19:31

Åh det är heeelt fantastiskt. Vi har ju blivit erbjudna att hyra ett hus i Nerja utanför Malaga. Det är Martins lillebror Andreas tjej, Jessica   som är så gullig och erbjuder detta! (Puss) Igår bokade vi flygstolar till oss alla. Vi kan ÄNTLIGEN åka allihopa tack vare Jessica, skattepengar, och att Emma och Charlie köper egen flygstol. Vi ska åka 19 Juli och kommer hem 3 Augusti! 16 underbara dagar vid stranden och hemma vid poolen! Jag är så lycklig att jag är helt gråtfärdig...  

Vi kommer komma ner så att vi är där tillsammans ett par dagar och så ska vi fira

Andreas som fyller jämt! Nu är det bokat och klart. Det ska bli så kul och härligt!

Jag hoppas våra vänner C och N   unnar oss detta också, eftersom vi innan pratat om att hyra något i Sverige. Men jag tror det!


Idag har jag och Jesper pysslat kalasinbjudningar till Jespers kalas den 1 maj. Dom skall skickas ut i veckan! Dom blev jättefina!


Ovido - Quiz & Flashcards