Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg under januari 2010

Av Jennifer - 13 januari 2010 13:35

Jobb jobb jobb jobb! Ja så ser det mest ut nu förtiden...

Av Jennifer - 12 januari 2010 18:09



  Ja så var karusellen igång igen!
I dag är barnen på dagis för första gången sedan 14 december. Killarna kom upp duktigt i morse. Jesper nästan grät när han såg sin kompis Ludde fastän han har träffat honom på lovet! :-)
Jakob grät när han blev lämnad men det brukar gå över snabbt. Och han har ju inte varit på dagis sen på en månad!
Jakob har börjat prata och härmas som en galning. I går tittade vi på klassfoto från dagis. Han härmade mig. Jag  -Ulrika, Carita, Philip 
Jakob - Rika, Cita, Lip.
Han blev jätteglad när han såg alla sina kompisar på bilden.
 
Vännen är hemma från sjukhuset nu och operationen gick bra. Det är helt otroligt att man kan repa sig så fort efter en sån operation. Skickade blommor i går när han kom hem från sjukhuset. Hoppas att han repar sig fort nu!
 
Jag är så sugen på att köpa en Nespresso mjölkskummare! Känns som en lyxprodukt men jag har ju min lilla burk med mynt som jag samlat så det blir nog en sådan när jag orkat släpa mynten till SEB på sergels torg för räkning! :-)
 

Av Jennifer - 5 januari 2010 10:22

I dag går mina tankar till en vän och hans familj.....  

Av Jennifer - 4 januari 2010 20:05

   

 

Igår var vi på Ballbreakers på kungsholmen och bowla med en vän från förr. Vi sköt gäss också i ngn slags simulator. Det var skitkul. Jag och Jennie var brevkompisar när vi var små. Nu fick jag träffa hennes familj också. Supertrevligt! Hon har 2 pojkar också. Vi bestämde att vi måste ses snart igen.


Idag har jag jobbat. Det är alltid supermycket att göra för oss i mellandagarna. Dels är ju halva styrkan lediga och sen har ju folk tid att ringa. Det ringer oavbrutet under hela telefontiden. Pust.


Idag har vi bjudit över Jespers kompis Ludde med familj på middag i morgon.

Vi prelbokade. Hoppas verkligen dom kan komma. Vi har pratat om att ses sen i somras. Vi hade med oss Ludde på kolmården då. Killarna hade så himla roligt. Vi tog lite bilder som vi skulle titta på tillsammans. Nu hoppas vi att dom kan komma.


Jag tänkte att jag kunde visa några av dom superfina sakerna jag fick i julklapp.


   


Av Jennifer - 2 januari 2010 21:51

Kan ni fatta att Jakob kunde stå/gå själv på sin 7 månadersdag?

Det är inte konstigt att ränner som en galning nu!



Av Jennifer - 2 januari 2010 21:35

I morse sov båda barna till nio!!! Vad händer. Jätteskönt.Men jag hade bestämt träff med en dam i Bro klockan 10-10.30, om att komma och titta på ett set med nysilverbestick som hon hade på annons på blocket. Jag var tvungen att sms:a henne och säga att vi blev försenade! :-)

Dom var superfina iallafall och vilket kap. 12 knivar, 12 gafflar och 12 matskedar för 500:-

Efter det åkte vi hem till mamma och pappa och käkade lunch och bara slappade. Jesper tittade på filmen Horton som pappa spelat in åt honom. Jakob var heeelt galen och sprang omkring och hoppade jämfota och kacklade och garvade som en galning. Mamma säger att han är så lik mig när jag var liten.

På vägen hem köpte jag äntligen nya överdrag till köksstolarna. Dom är grå svarta i lite grövre material. Det blev jättefint och skönt att slippa dom vita! Vi fick presentkort på IKEA i julklapp. Det var SÅ mycket folk på ikea så jag har aldrig varit med om maken. Det var så att jag backade ut nästan. Men grabbarna satt kvar i bilen och jag sprang in och grabbade åt mig stolsöverdragen. (Och lite annat smått och gott som REAdes ut precis vid kassorna, för det kan ju aldrig bara bli det man är där för att handla ju!) Jag hittade en sån där självbetjäningskassa utan kö så det gick superfort.

Nu har vi ätit middag och druckit ett glas vin.

I morgon ska vi åka och bowla med min "gamla" brevkompis Jennie och hennes familj. Åh vad roligt det skall bli att träffa hennes familj.

Brr vad kallt det har varit i dag.  






   

Ovido - Quiz & Flashcards