Norrviken goes Christmas!

Alla inlägg den 19 september 2010

Av Jennifer - 19 september 2010 19:00

I morse fick fru Miljeteig sovmorgon till tjugo över nio! Najs. Får lägga till att jag somna typ 22 på soffan i går så jag har sovit nästan 12 timmar!!

Vi har fortsatt operation röj i garderoberna idag. Den här produkten är heeelt fantastisk!

  


 (Någon borde skriva till företaget Compactor och tala om vilken reklam dom får på ,in blogg med 300 unika besökare i månaden!!) ;) I botten på garderoben finns nu mera:

1 Baden-baden dyna

6 Dynor till utemöblerna

2 stora soffkuddar

3 duntäcken

6 Kuddar

  

Sen blev det bullbak med Jakob som bara pratade om sin dagiskompis Silips (Filips) geggamoja! Hahaha! Bullarna blev goda i allafall. Vanilj och kanel. Mums!

Mamma och pappa var över och lämnade Jesper och provsmakade bullarna. Jesper hade haft jättkul. Dom hade varit på Cosmonova och kollat på film och sen på museét.

16.00 var det dags för fotbollsträning. Martin tog killarna och jag åkte en sväng till Stinsen för att reklamera Jespers gympaskor som har gått sönder Det gick fint.

Sen åkte jag också upp till Viby för att kolla på fotbollen. Jesper är så duktig. Han tycker att det är superkul!

Idag blev det en god gryta med fläskfilé, championer, lök, rött vin matlagningsgrädde och sky såklart. Och basmati ris. Supergott!

Nu sitter Martin och gossarna och kollar på disco daggarna! Bra musik! Snart dags för prinsarna att sova. Skriv gärna något i kommentarsfältet. Det är så roligt tycker jag.

I morgon är en annan dag!


Kram   

Ovido - Quiz & Flashcards